BINNEN SCHILDERWERK 

voor een frisse look

Uw binnenschilderwerk is bij Schildersbedrijf Loek Tigchelaar in goede handen. Door het gebruik van kwaliteitsproducten en ruime ervaring in het schildersvak, lever ik schilderwerk van hoge kwaliteit. Voordat ik uw huis of kantoor van een frisse, nieuwe kleur voorzie, neem ik eerst uitgebreid de tijd om op locatie uw wensen in kaart te brengen. Door mijn ervaring kan ik u gericht adviseren en de beste oplossing realiseren. De oplossing waarbij uw authentieke huis of moderne kantoor volledig tot z’n recht komt. Nu én de komende jaren.

Van het sausen van wanden en plafonds tot het schilderen en afwerken van deuren en kozijnen; ik neem alle verschillende vormen van schilderwerkzaamheden voor mijn rekening. Met een eindresultaat dat staat. Uw (oude) meubels weer als nieuw? Ook uw interieur voorzie ik graag van een nieuw, langdurig leven. Informeer naar de mogelijkheden!

Buiten schilderwerk

van hoge kwaliteit

Goed onderhoud van het buitenschilderwerk, is van groot belang voor uw woning of kantoor. Om een positieve indruk achter te laten op buren, gasten of voorbijgangers, maar vooral voor het beschermen van uw houtwerk en de waarde van uw woning of pand. Het afwisselende Nederlandse klimaat vraagt veel van uw buitenschilderwerk. Tropische dagen in de zomer, kletsnatte en stormachtige herfstdagen en ijskoude winternachten; uw verf krijgt veel te verduren. Houd vocht en houtrot buiten de deur en verleng de levensduur van uw buitenschilderwerk, voordat het te laat is.

Wanneer zijn buitenschilderwerkzaamheden nodig?
- Blaasjes en/of scheurtjes in het lakwerk
- Afbladderende laklagen
- Beschadiging zoals houtrot
- Verkleuringen in het schilderwerk

Bent u benieuwd of uw buitenschilderwerk aan vervanging toe is of wilt u vrijblijvend advies aanvragen?
Neem dan contact op met Loek Tigchelaar!

Airless-technologie 

SIMPEL, SNEL, STRAK

Ook als traditioneel schildersbedrijf, is vernieuwen een must. Door de nieuwste technieken te omarmen en te verbeteren, ontstaat een nog beter eindresultaat. De nieuwste technologie in schilderland heet airless-spuiten. Bij deze techniek wordt verf onder hoge druk met een spuitpistool aangebracht op het oppervlak. Airless-spuiten betekent meer snelheid, een uitstekende kwaliteit en veelzijdigheid. Doordat het systeem nevelarm is, is de airless-schildertechniek een uitstekende oplossing voor binnenschilderwerk. De techniek is geschikt voor vrijwel elk oppervlak en legio producten; denk aan grondverf, lak, beits en muurverf.

  • Winterschilder

fris het nieuwe jaar in

Uw interieur van een opknapbeurt voorzien? Ga fris het nieuwe jaar in met de winterschilder. Tussen november en februari geeft Schildersbedrijf Loek Tigchelaar de winter kleur. Niet alleen profiteert u van de beste service, uitgebreid advies en een uitstekend eindresultaat, ook ontvangt u een aantrekkelijke korting op schilderwerkzaamheden in de wintermaanden. In deze periode krijgt u tien procent korting over alle werkzaamheden die meer dan drie mandagen in beslag nemen. Bovendien vallen schilderwerkzaamheden voor particulieren nog altijd in het aantrekkelijke BTW-tarief van 6%.

éÉN PAAR HANDEN VOOR ALLE

behangwerkzaamheden

Behangen is een vak. Waarom zelf aan de slag met deze tijdrovende klus, terwijl u het ook aan de vakman over kunt laten? Eén paar professionele handen, voor élke klus. Indien gewenst kan Loek Tigchelaar u het gehele behangproces uit handen nemen; van het bestellen van alle soorten behang tot het sausen van de wandafwerking in elk denkbare kleur. Loek Tigchelaar werkt met alle verschillende behangproducten. De nieuwste trend is het creëren van een fotowand met foto- of themabehang. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact op voor vrijblijvend advies!

Houtreparatie

geef houtrot geen kans!

Schade aan hout veroorzaakt door houtrot is een veelvoorkomend probleem. Kozijnen en deurposten die zijn aangetast door vocht zijn echter eenvoudig te repareren door een specialist. In overleg herstelt Loek Tigchelaar uw hout weer in volle glorie, zodat uw houtwerk klaar is voor een langdurig nieuw leven. Daarnaast repareert het schildersbedrijf ook andere kleine gebreken en kan Loek Tigchelaar betonrotwerkzaamheden voor u verrichten.

Uitvoerige behandeling van 

epoxyvloeren

Ondanks de tijd en energie die u steekt in het onderhouden van uw epoxyvloer, is uw vloer na verloop van tijd toe aan een stevige opknapbeurt. Voor het onderhoud van deze gietvloeren met harslagen kunt u Loek Tigchelaar inschakelen. Na een intensieve schuurbehandeling wordt uw vloer opnieuw bewerkt, zodat deze weer jarenlang in optimale staat verkeert.

VRIJBLIJVEND EN PERSOONLIJK 

advies

Door zijn jarenlange ervaring in het schildersvak, heeft Loek Tigchelaar een scherp oog ontwikkeld voor het vinden van de beste oplossing. Voor élk vraagstuk. “Op basis van uw wensen en mogelijkheden, stel ik graag een passende offerte op. Neem voor kleur- en schilderadvies contact met mij op en ik breng een vrijblijvend bezoek op locatie! Door mijn brede netwerk, kan ik u ook in contact brengen met specialisten voor diverse werkzaamheden. Zodat u zeker weet dat kwaliteit de drijfveer is. Voor élke klus.”
LAAT HIERONDER UW
TELEFOONNUMMER ACHTER DAN
BELLEN WE U TERUG OM DE
MOGELIJKHEDEN TE BESPREKEN
Laat hieronder uw telefoonnummer achter dan
bellen we u terug om de mogelijkheden te bespreken
Het formulier is succesvol verzonden.
MARTINUS VAN DER HAMSTRAAT 21
1782 WN DEN HELDER
06 - 14 81 56 84
INFO@LOEKTIGCHELAAR.NL
MARTINUS VAN DER HAMSTRAAT 21
1782 WN DEN HELDER  |   06 - 14 81 56 84  INFO@LOEKTIGCHELAAR.NL
Martinus van der Hamstraat 21  |  1782 WN Den Helder  |   06 - 14 81 56 84  |  info@loektigchelaar.nl
MARTINUS VAN DER HAMSTRAAT 21, 1782 WN DEN HELDER
06 - 14 81 56 84  |  INFO@LOEKTIGCHELAAR.NL